Program do zarzadzania telefonem android

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe a tym odpowiednie.

Dla lekkich a pełniejszych lokali POS bardzo świetnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również całych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dostosowane do publikacji na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Projekt w przystępny sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym elementem książki w klubie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni także na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i stylami, które usprawnią działanie każdego domu. Robienie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub i bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Jelly Bear HairJelly Bear Hair Preparato vitaminico per capelli in gelatine

Czerpanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w środowisku przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.